logo
sep 1














right


Tennis4you.com Quiz #001 Answers

I hope you did well on quiz #001, here are the answers.

  1. Which of the following players has not won 6slams?
Answer: "B" - Ken Rosewell, 5 Slams

  2. What female has won the most Grand Slams?
Answer: "C" - Margaret Smith Court, 24 Slams

  3. Who won the 1997 U.S. Open women's singles?
Answer: "C" - Martina Hingis

  4. Who won the 1995 French Open men's singles?
Answer: "D" - Thomas Muster

  5. What doubles pair has won the most grand slams?
Answer: "D" - The Woodies

  6. Who won the 1991 French Open women's singles?
Answer: "A" - Monica Seles

  7. How many players enter a singles draw for a Grand Slam?
Answer: - "B" - 128 players

  8. What is the youngest Grand Slam?
Answer: "B" - French Open

  9. What male/female combo won the U.S. Open in 1994?
Answer: "A" - Agassi/Vacario

  10. Which of the following players has never won a singles title in a Slam?
Answer: "D" - Magnus Norman