logo
sep 1














right


Tennis4you.com Quiz #002 Answers

I hope you did well on quiz #002, here are the answers.

  1. If your opponent hits a winner and his/her foot touches the bottom of the net who's point is it?
Answer: "C" - Your point

  2. How many racquets are you allowed to use in 1 match.
Answer: "D" - As many as it takes

  3. Tie-breakers are played at what score in a set?
Answer: "B" - 6-6

  4. If your opponent hits the ball with enough backspin that the ball bounces on your side of the court and then spins back over the net onto their side of the court and you do not tough the ball, who's point is it?
Answer: "A" - Your opponent's point

  5. If your opponent wasn't sure if your passing shot was in or out what should happen?
Answer: "C" - Your point

  6. If your opponent's hits a first serve and the ball and it hits you in the leg before it even bounces, what should happen?
Answer: "B" - Your opponent's point

  7. If you are 8 feet behind the service line and your opponent hits a ball so far out of the court that it is going to hit the back wall/fence and you catch the ball before it lands who's point is it?
Answer: "C" - Your opponent's point   

  8. If you are in the middle of a great point and the court next to you hits a ball into your court what happens?
Answer: "D" - Any of the above, it is up to you and your opponent..

  9. How many times in one point can your opponent hit a serve that's a let?
Answer: "D" - As many as it takes

  10. If you hit a very angled shot and your opponent gets to the shot and hits the ball and it goes around the outside of the net post and into the court and you don't touch the ball, who's point is it?
Answer: "C" - Your opponent's point