logo
sep 1














right


Tennis4you.com Quiz #005 Answers
I hope you did well on quiz #005, here are the answers.

  1. What male tennis player has won the most Grand Slams?
Answer: "D" - Pete Sampras

  2. What female tennis player has won the most Grand Slam?
Answer: "B" - Margaret Court Court

  3. What male tennis player has won the most tournaments ever?
Answer: "A" - Jimmy Connors

  4. What female tennis player has won the most tournaments ever?
Answer: "B" - Martina Navratilova

  5. What male tennis player has hit the fastest serve ever?
Answer: "D" - Andy Roddick - 153 mph

  6. What female tennis player has hit the fastest serve ever?
Answer: "C" - Venus Williams

  7. How long was the longest singles game ever played in professional tennis?
Answer: "A" - 80 points

  8. Who was the only person in professional tennis to ever win a "Golden Set"?
Answer: "D" - Bill Scanlon

  9. What professional male tennis player held the #1 ranking the longest?
Answer: "B" - Pete Sampras

  10. What professional female tennis player held the #1 ranking the longest?
Answer: "C" - Steffi Graf